Tietoa

Markus Ossi - Mountain View, Kalifornia, lokakuu 2009
Markus Ossi – Mountain View, Kalifornia, lokakuu 2009

Hei, olen Markus Ossi ja tämä on affiliate-markkinointia* käsittelevä blogini.

Pääasiallinen tulonlähteeni ovat blogini ja verkkosivustoni. En siis tee verkkosivuja yrityksille vaan pyöritän ammatikseni omia sivustojani.

Suosituin sivustoni on Tarkan markan blogi, jossa kerron erilaisia säästövinkkejä. Tarkan markan blogi on ollut parhaimmillaan jopa Suomen 14. luetuin blogi. Olin vuonna 2009 tietääkseni Suomen ensimmäinen ammattibloggaaja eli henkilö, joka ansaitsi koko elantonsa pelkästään bloggaamalla.

Verkkosivustojeni ja blogieni liiketoimintalogiikka perustuu pääasiassa affiliate-mainontaan. Affiliate-mainonnassa yritykset maksavat verkkosivuston ylläpitäjälle tulospohjaisesti. Tämä mahdollistaa liikennemäärältään hyvin pienienkin yhteen tarkasti rajattuun aihepiiriin keskittyvien ns. niché-sivustojen ylläpitämisen kannattavasti.

Olen lisäksi perustanut muutaman yritykseni kanssa startup-yrityksen, joka pyörittää bonusta verkko-ostoksista tarjoavaa Ostohyvitys.fi-verkkopalvelua. Jo tuhannet suomalaiset saavat palvelumme avulla rahaa takaisin ostoksistaan sadoissa suomalaisissa ja ulkomaisissa verkkokaupoissa. Tilitämmekin tämän kirjoitushetkellä tuhansia euroja rahaa palvelumme käyttäjien pankkitileille joka viikko.

Sivustojen pyörittämisen lisäksi perustamani Frugal Oy tuottaa Internet-markkinoinnin koulutus- ja konsultointipalveluita. Yritykseni toimisto sijaitsee Hämeenlinnan Visamäessä teknologiakeskus Innoparkissa. Toimistomme on aivan Hämeen ammattikorkeakoulun liiketalouden ja tietojärjestelmien laitosten vieressä ja käynkin aika ajoin luennoimassa yrittäjyydestä ja Internet-markkinoinnista ammattikorkeakoulun opiskelijoille.

Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteessa markus.ossi@frugal.fi

5 kommenttia artikkeliin ”Tietoa

 1. markku sanoo:

  terves
  olisko vinkkiä heittää huonommalle

  tähtipisteytyslisäosasta, saako sellaista
  jolla voisi pisteyttää saman artikkelin
  sisällä olevia kuvia tai juttuja erikseen.

  ja kiitos.

 2. Semmosta päivitystä tohon ilmaiset elokuvasivustot blogiin voisit lisätä että nordic-tv on lopettanut toiminnan ja semmonen ku nordicus.net tarjoaa ilmaisia elokuvia. Suomalaisia ja suomiteksteillä. Vaatii rekisteröitymisen.

 3. […] Lisäksi meillä Suomessakin on muutamia ammattibloggaajia, jotka tienaavat rahaa blogillaan. Markus Ossi mainostaa olleensa Suomen ensimmäinen ammattibloggaaja vuonna 2009. Sitten on myös joukko […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *