Törmäsin tänään mielenkiintoiseen WordPressin lisäosaan, jonka avulla voi pakata WordPress-blogin kuvat automaattisesti pienemmiksi. Lisäosan nimi on WP Smush.it ja se käyttää hyväkseen Smush.it -palvelua. Kyseinen lisäosa tekee JPEG-tiedoistoista paremmin pakattuja ja se voi myös muuntaa GIF-muotoiset kuvat automaattisesti PNG-muotoon. Blogin pitäjänä hosting-laskusi pienenee ja kävijöiden käyttäjäkokemus parantuu nopeampien sivulatausten ansiosta.

Popularity: 1% [?]

3 kommenttia to “Pakkaa blogisi kuvat automaattisesti”

  1. Janne Kauppi kirjoitti:

    Buahahahaaa… Jaa vaan 28259 readers by feedburner. Onkos tullut vähän kikkailtua photarin kanssa 😀

  2. admin kirjoitti:

    Vaihdoin blogin ulkoasua viikonlopun aikana. En ole vielä kytkenyt kaikkia ulkoasun osioita toimintaan.

  3. Jyri Väätäinen kirjoitti:

    Eipä ole tarvetta, kun oma host ei rajoita mitään. Loputtomasti kaistaa, tilaa, alidomaineja… Suosittelen kaikille tuollaisia hosteja, ei paniikki iske, kun tilaa on…

Jätä kommentti

Varmista aina tällä sivustolla esiteltyjen tuotteiden ja palveluiden yksityiskohdat. Voit jättää palautetta rikkinäisistä linkeistä kommenteissa.

* Jotkut tämän sivun linkeistä ovat affiliate-linkkejä. Affiliate-linkkiä klikatessasi siirryt haluamallesi sivulle affiliate-verkoston kautta, joka maksaa minulle rahaa klikkauksista. Läpinäkyvyyden vuoksi olen merkinnyt affiliate-linkit niiden perään kirjoittamallani tähdellä (*).