Ansaitse rahaa

Haluatko ansaita rahaa kotisivuilla tai bloggaamalla? Et ole yksin. Huolimatta siitä, mitä lehdistössä on puhuttu, yhä useammat bloggaajat ovat huomanneet, että bloggaaminen voi olla hyvin kannattavaa taloudellisesti. Toiset suomalaiset bloggaajat tyytyvät kahvirahoihin, mutta jotkut ovat huomanneet, että bloggaamisella voi tienata tuhansia euroja kuukaudessa.

Kerron tällä sivulla omat tärkeimmät tulonlähteeni.

1. Tradetracker

Tradetrackerilla on tarjota kymmeniä ohjelmia, joiden CPA-komissiot ovat keskimäärin jopa 10 euroa. Ansaitset siis noin 10 euroa per linkkisi kautta tehty ostos. Tradetracker on noussut nopeasti suurimmaksi tulonlähteekseni.

Tarjous Markusossi.fi lukijoille: Liity Tradetrackerin julkaisijaksi tästä – saat 10 euroa!2. Tradedoubler

Tradedoubler on suurin ja suosituin kumppanuus- eli affiliateohjelma Suomessa. Tradedoubler oli pitkään myös minulle kannattavin tapa monetisoida blogejani. Tradedoublerin kumppanina saat komission sivujesi kautta tulleista Tradedoublerin asiakasyritysten myynneistä. Saamasi komissio voi vaihdella muutamista senteistä kymmeniin euroihin. Jopa sadan euron komissiot yksittäisistä myynneistä ovat mahdollisia.

3. Google AdSense

AdSense-mainokset ovat minulle vasta toiseksi suurin tulonlähde. Syynä tähän on, että olen vähentänyt AdSense-mainosten näyttämistä blogeissani huomattavasti. Olen saanut parhaita tuloksia mainoksilla, joiden linkkiväri on sininen ja jotka ovat blogipostausten sisältötekstin alussa. Parhaat AdSense-tulot olen saanut blogeissa, jotka käsittelevät jotain tarkasti rajattua aihealuetta. Tällöin mainokset ovat kaikkein todennäköisimmin lukijan kannalta relevantteja.

4. Guava Media

Guava Media on tanskalainen affiliateverkosto, joka tarjoaa joitakin kymmeniä ohjelmia myös Suomeen. Suurin osa ohjelmista on samoja, joita löytyy erilaisista kotiin ilmaiseksi tulevista postimyyntikuvastoista. Aiemmin Suomessa toimi myös MM Medier -niminen affiliateverkosto, mutta sen toiminnot on nyttemmin yhdistetty Guava Mediaan.

5. Amazon Associates

Vähiten minulle tuottaa rahaa Amazonin affiliate-ohjelma. Suomalaisen blogin kannalta Amazonin ohjelma toimii lähinnä silloin, jos blogissa esitellään ulkomaisia kirjoja. Englanniksi kirjoitetussa blogissa Amazonin ohjelmalla voi päästä kuitenkin huimiin tuottoihin.

Muut:

Edellä mainitsemieni tulonlähteiden lisäksi minulla on kokeilussa joitakin uusia mainosverkkoja. Nämä ovat:

2 kommenttia artikkeliin ”Ansaitse rahaa

  1. Ainakin omille sivuilleni on ollut erittäin tervetullutta että Tradedoublerille on saatu vaihtoehtoja. Valikoima on kasvanut huomattavasti, ja nämä uudet tarjoavat aivan toisenlaisia ohjelmia kuin tradedoubler. Ehkä voisi sanoa että uudempien toimijoiden ohjelmista osa on ”huonompilaatuisia” kuin tradella. Ja sehän sopii kun omat sivut ovat samaa tasoa! P..ka sivuilla on hyvä myydä sitä itseään!
    Vielä kun lähtisivät komissiot nousuun Suomessakin muiden maiden tasolle.

  2. En kerro sanoo:

    Morjesta,
    tuli sellanen kysymys mieleen, että oletko mahdollisesti tutustunut clickbank.com:iin ja heidän affiliate-järjestelmäänsä? Itse lähinnä myynyt englanninkielisiä nettiroolipelivaluutta-Ebookkeja youtuben kautta ja passiivista tuloa kertynyt esim noin 900 dollaria yhdestä noin 9000:nen katsomiskerran videosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *